Sociální sítě
Nahoru

Kajakář Josef Dostál tváří českých hodinek

Mezi ambasadory hodinek PRIM od českého výrobce ELTON hodinářská se zařadil další úspěšný sportovec a olympijský medailista. Sympatický a vždy dobře naladěný „obr“ Josef Dostál je kajakář, mistr světa, reprezentant v rychlostní kanoistice, držitel tří olympijských medailí z her v Londýně a Riu. Kromě výkonů na vodě, kde je naprostá světová špička, zaujal širokou veřejnost svoji dvoumetrovou svalnatou postavou a různorodými zájmy – kromě vody miluje také zpěv, hraje na kytaru, rybaří a věnuje se studiu na vysoké škole.

pepa dostal prim1475Josef pochází z umělecko-sportovní rodiny. Jeho maminka je významnou jazzovou zpěvačkou, ale hrála i vrcholově volejbal. Otec je pak známým a úspěšným sochařem. „Primky mají v naší rodině velkou tradici, nosil je už můj pradědeček, ale jejich nošení jsem odkoukal až u svého dědečka. Říkal jsem si, že až budu velký, chci mít taky takové. Byly pro mne znakem mužství a dospělosti,“ říká Pepa, který se svou náklonností k českým hodinkám rozhodně netají.

pepa dostal prim1559Oceňuji jejich nadčasový vzhled a na první pohled patrnou kvalitu, takže v mém „hodinkové šatníku“ vždycky vyniknou a převyšují ostatní. Prostě otevřete šuplík a vidíte, co jsou Primky a proto vlastně už jiné nenosím. Mám rád decentní styl a ladné křivky, takže mým favoritem je model Diplomat. Ten beru na ty nejzásadnější společenské akce a umocní to můj dojem ze slavnostní události. Ostatní Primky střídám podle nálady a stylu a libí se mi, že mi vždycky dodají pocit elegance. I když přijdu zničený a upocený z tréninku.“

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.