Sociální sítě
Nahoru

Becher Zone: místo, které musíte během festivalu ve Varech navštívit

Ať už přijdete na filmový festival shlédnout největší trháky, nebo spíš známé tváře, Becher Zone nemůžete minout. Najdete ji v samotném centru festivalového dění, hned vedle Spa hotelu Thermal. A prolnout se touto špičkově vybavenou zónou můžete každý den, kdykoliv od 10 h dopoledne do 4 h ráno dalšího dne.

Becher Zone 2017 (1) (002)Becher Zone bude místem pro denní hosty i noční „dravce“. Za světla se promění v dokonalou chill out zónu, kde můžete odpočívat nebo probrat filmy, jaké jste viděli, a známé tváře, které jste ve Varech potkali. Ba co víc, právě v Becher Zone vaše šance na zahlédnutí herců, režisérů i modelek značně vzrostou. Protože čím víc se bude blížit noc, tím víc poroste koncentrace známých tváří, jež do Becher Zone chodí i pro svou kapku ryzí festivalové zábavy.

Becher Zone 2017 (2) (002)S blížícím se večerem bude přibývat také počet namíchaných drinků, které si berou na starost profesionálové z pražských Bugsy´s Bar a Phenomen Club. Během jedné noci jich namíchají tisíce a budou to ty nejlepší, které jste kdy pili. Za koktejlovým menu stojí totiž George Němec, respektovaný barmanem a brand ambasador Becherovky! K tomu si připočtěte i skvělé jídlo nebo cool workshopy, kdyby vás nebavilo jen tak sedět. A hudební doprovod? Bude. A ne ledajaký. Protože TOP místo v Karlových Varech bude hostit i TOP DJs.

Becher Zone vás nakonec bude bavit také designem. Moderním, nekonvenčním a – pozor – z ekologických materiálů! I přes nápor návštěvníků se vám tu navíc bude dobře dýchat. Své místo si najde Becher Zone pod širým nebem a kdykoliv vás přestane bavit pohled na filmové hvězdy, stačí zvednout hlavu a zahledět se na ty skutečné…

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.