Sociální sítě
Nahoru

Inspirace září na 5. avenue

Nová zářivá vůně Elizabeth Arden je inspirovaná pulzujícím velkoměstem plného života a vzrušení. Omračující záře a síla okamžiku pohltí stejně jako západ slunce nad vznešenou a majestátní 5th Avenue. NYC, které je středem všeho a všech. Vzrušující a svěží – tato vůně je oslnivou interpretací města, které se stalo její inspirací.

EA 5th avenue NYC Lights pack_2_previewZářivé květiny v kombinaci s brusinkami a citrusovými oleji postupně přecházejí k jemným tónům krémového irisu a ambry. Pulzující tóny pačuli, oleje ze santalového dřeva a Tonky fazole dodávají vůni smyslnost a tajemnost. Balení je ovlivněno klasickou architekturou a osobitým stylem Manhattanu. Pro vysoký a štíhlý flakon byla zvolena neodolatelná modrá s kontrastem jakoby odlesků světel připomínající pulzující světla na 5th Avenue.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.