Sociální sítě
Nahoru

Summer Moët Lounge na KVIFF

Oficiální šampaňské 53. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, Moët & Chandon, přináší do festivalového života tradiční rituál hollywoodských hvězd. Jedná se o oblíbenou filantropickou iniciativu „Toast for a Cause,“ tedy „Přípitek pro dobrou věc“, které se zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou. Dnes se tedy zahájila „champagne“ sezona tohoto filmového svátku a každá další prodaná mini lahvička Moët & Chandon pomůže dobré věci.  IMG_1506

A není náhodou, že tento Summer Moët Lounge najdete právě v hotelu Thermal. Ten je středem celého festivalu a právě tady je připraven pověstný červený koberec pro ty nejslavnější hosty z celého světa. Během celého festivalu se mohou občerstvit hosté bublinkami, jak z letní kolekce ICE, tak těmi tradičními typy. Na terase s výhledem na festivalové dění si vychutnáte chvilku mezi večírky či premiérami filmů.

MOET_AutTalk_Jiri Bartoska_Katerina Sokolova_Jiri Dvorak_2

MOET_AutTalk_Katerina Sokolova_Jiri Bartoska_Jan Kotuc

v1

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.