Sociální sítě
Nahoru

Beata Rajská s kolekcí LARA na KVIFF

IMG_1530

Módní návrhářka Beata Rajská již tradičně každoročně představuje na filmovém festivalu v Karlových Varech svou nejnovější kolekci a nebylo tomu jinak ani tentokrát. V romantickém prostředí prostoru zvaného Malé Versailles jsme viděli kolekci LARA 2018/2019. Akci uvedl moderátor Libor Bouček a nechyběly slova chvály ani potlesk po konečném defilé.

IMG_1526b

Inspiraci pro kolekci našla Beata Rajská u vlněných šátků na návštěvě v Moskvě. Tam také zjistila, že tyto staré šátky se vyrábí u nás v Čechách ve Vandsdorfu a tak neváhala a při poslechu Čajkovského začala navrhovat dezény vycházející z těchto tradičních doplňků nejen ruských žen. V kolekci najdete denní i koktejlové modely, ale také večerní róby. Vše, co budete potřebovat po celou zimní sezonu.

IMG_1513

Partnerem akce, stejně jako celého festivalu, je značka Dermacol a paní Věra Komárová se samotnou zakladatelkou Olgou Knoblochovou byly přítomné i na přehlídce, aby podpořili návrhářku i celou kolekci. Hosté pak mohli ochutnat speciálně vytvořený dort s logem Dermacol i Beaty Rajské.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.