Sociální sítě
Nahoru

Pop-up kavárna Nespresso Café na KVIFF

Foto KVIFF 2017_ilustracni

Příznivci filmu a kvalitní kávy se po celou dobu festivalu od 29. 6. do 7. 7. mohou těšit na oblíbenou pop-up kavárnu Nespresso Café, která v blízkosti hotelu Thermal představuje ideální místo k vychutnání festivalové atmosféry u šálku kávy Nespresso a načerpání sil do dalších festivalových zážitků, ale i k inspirativním setkáním s filmovými umělci. 

IMG_1494

V kavárně se podává nejen lahodná káva Nespresso, ale také svěží letní míchané drinky z ledové kávy a nebo každé ráno snídaně formou švédských stolů. Vše je tu připraveno pro návštěvníky festivalu, kteří bez své oblíbené značky kávy nechtějí být ani tady. Speciální VIP zona v patře kavárny navíc nabízí servis pro nejvěrnější zákazníky a filmové celebrity, které tu potkáváte na každém kroku. My jsme posnídali s herečkou Vlastinou Svátkovou, která stejně jako naše redakce pije kávu Nespresso v Karlových Varech i doma.

v2

V Karlových Varech zároveň vyvrcholí i české kolo prestižní filmové soutěže Nespresso Talents, v níž se představuje mladá a nadějná krev českého filmu. Loňský ročník soutěže se nezapomenutelně zapsal do paměti českých soutěžících, když se jednou z absolutních vítězů celosvětového kola stala studentka z pražské FAMU Daria Kascheeva. Úspěch se snímkem To Accept jí otevřel dveře do světa filmu, Daria obdržela vysokou finanční odměnu na odstartování kariéry a především získala zájem producentů a zázemí pro svou tvorbu. 

IMG_1497b

Kavárna Nespresso Café vám je k dispozici u hotelu Thermal. Otevírací doba 8.00 – 24.00.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.