Sociální sítě
Nahoru

Bronzový zázrak: Rado True Thinline Bronze

Značka Rado je proslulá svým avantgardním přístupem k designu a materiálům, i pro své vedoucí postavení ve vývoji keramických hodinek. Po loňském úspěšném představení čtveřice keramických odstínů kolekce True Thinline nyní Rado uvádí smělé True Thinline Bronze.

Bronzový číselník, klenuté safírové sklíčko a matné hnědé keramické pouzdro jsou oslavou překrásných kontrastů. Nenechte se ovšem zmást třpytivým číselníkem True Thinline Bronze. Tato keramická časomíra si zachová všechny výhody high tech keramiky. Vedle toho, že je hypoalergenní, je také odolná proti poškrábání.

Quartzové True Thinline s cenovkou těsně pod 50 000 Kč jsou proto v mnoha ohledech vrcholnou řadou Rado. Průkopnický přístup k designu a užití barev opět dokazuje, že značka je právem mistrem ve zpracování materiálů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.