Sociální sítě
Nahoru

Vychází 2. vydání populárního průvodce světem business jetů

JetBook, nezávislý a komplexní průvodce světem business jetů a helikoptér, se dočkal 2. vydání. Unikátní publikace přináší přehledně zpracované informace o privátních letadlech a helikoptérách, velkoformátové fotografie exteriérů i interiérů letadel a zajímavé rozhovory s významnými lidmi z business aviation.

JetBook vychází po dvou a půl letech v aktualizovaném vydání jako potěcha pro oči fanoušků a také jako pomocník pro všechny poskytovatele služeb v této oblasti i potenciální zájemce o koupi soukromého letadla. Je to jeden z nejobsáhlejších a nejpřehlednějších nezávislých průvodců světem business jetů, který kdy vznikl. Kniha na 236 stranách popisuje 55 luxusních business jetů a 40 helikoptér, data jsou přehledně zpracovaná v grafech a náčrtech, popisy strojů špičkové kvality jsou doplněny i údaji o ceně, typu motoru, výšce kabiny nebo např. maximální povolené váze zavazadel na palubě.

Jen za posledních několik let se v leteckém průmyslu udály takové skoky dopředu, o kterých se mnohým profesionálům dříve ani nezdálo. Doufám, že aktualizované, přesné a kvalitní informace v našem průvodci pomohou potenciálním zájemcům s výběrem a potěší všechny letecké fanoušky,“ vyjadřuje se k novému vydání autorka knihy Antónia Lukačínová, která se na poli business aviation pohybuje již 15 let.

Kniha představuje také jednotlivé letecké výrobce a publikuje exkluzivní rozhovory, např. s Richardem Tracym z Aerion Corporation o jejich nadzvukovém letounu Aerionu S2. Své zkušenosti a názory ohledně jetů, ať už se jedná o nádherné stroje z dílny Gulfstreamu, Bombardieru, Airbusu, nebo Boeingu a dalších, vyjadřují v knize také piloti a inženýři. Čtenáři se dozví zajímavé podrobnosti o business jetech, které si oblíbily známé osobnosti. Mezi nimi Gulfstream G650, jejž vlastní Warren Buffet, Oprah Winfrey, zakladatel eBay Pierre Omidyar nebo producent David Geffen, Legacy 650, kterým létá Jackie Chan, či Bombardier Challenger 605 v hodnotě 20 milionů dolarů.

JetBook je pro mě srdcová záležitost, svět privátních letadel se stal mou vášní už před mnoha lety. Mám radost, že se nám podařilo zprostředkovat všem zájemcům o toto neuvěřitelné odvětví celkový obrázek o tom, co všechno je dnešní trh schopný nabídnout a co mohou získat, “ dodává Lukačínová.

JetBook byl oficiálně představen 29. května 2018 v Ženevě na významné letecké události EBACE2018 a pokřtěn v bahamském Nassau 11. června během Caribbean Aviation Meetup. Od té doby byl již doručen na více než 150 míst po celém světě, od luxusních hotelů až po ambasády. Knihu je možné objednat online na webových stránkách.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.