Sociální sítě
Nahoru

Unikátní koncept spa v centru Prahy

Přeneste se do daleké Indonésie, kde už po staletí vládnou královské rodiny předávající si všechna svá tajemství z generace na generaci. Jedním z nich je i umění zklidnění mysli a těla za pomoci léčivých bylinek, tradičních masáží a přírodní medicíny Jamu. Za navrácením ztracené rovnováhy a harmonie nemusíte cestovat na druhý konec světa. V centru Prahy se nedávno otevřely brány jedinečných lázní Taman Sari Royal Heritage Spa, které vám přináší tradiční masáže přímo od jávské královské rodiny.

Přísně střežené tajemství místních procedur představila světu vnučka indonéského vládce Susuhunana Pakoe Boewono X., princezna DR.BRA. Mooryati Soedibyo, která založila unikátní koncept Taman Sari Royal Heritage Spa – lázně s královskou péčí, kterou sama jako dítě zažila. Lázně byly původně určeny jen královským rodinám, princům a princeznám, kteří během rituálů odpočívali, čerpali energii a meditovali.

Trvalo stovky let, než byly taje místního lázeňského bohatství odkryty dalším bytostem za hranicemi paláců. Nyní si je můžete dopřát i vy pod dotekem terapeutek, které byly vyškoleny v Institutu vzdělávání a výcviku samotné princezny Mooryati Soedibyo. Masáže jsou prováděny prověřenými technikami a s respektem k moderním prvkům, s úctou k přírodě, živým organismům i vůči moudrosti starších.

Procedury jsou zaměřeny především na uvolnění stresu, zlepšení kvality pleti, vyhlazení pokožky celého těla, posílení krevního oběhu, uvolnění zatuhlých svalů, potlačení projevů stárnutí, načerpání nové energie či na zlepšení fungování vnitřních orgánů za pomoci stlačování určitých bodů na chodidlech. A protože pánové potřebují jinou péči než ženy, nechybí ani masáže pro muže, které zklidňují napjaté svaly a Královská mince během níž je při hrubší části masáže používána kovová mince. Speciální masáže určené pro ženy se zaměřují na přípravu ženy na porod či na péči po náročném početí dítěte. Nechybí ani párové či zkrášlující procedury.

Jaké to je dosáhnout maximálního uvolnění těla a osvobození mysli musíte vyzkoušet na vlastní kůži. Zavítejte k nám do královských lázní, kde si můžete dovolit překročit hranici mezi realitou a blaženým sněním.

 

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.