Sociální sítě
Nahoru

Relaxace a zkrášlení v dokonalém stylu Olympic Palace

Karlovy Vary jsou proslulé lázeňskou péčí, kterou dále rozvíjejí špičkové hotely. Nedávno otevřený Luxury Spa Hotel Olympic Palace zainvestoval do ještě kvalitnějšího zázemí svého rozlehlého balneo centra a nově nabízí svým hostům dokonalou péči o tělo a pleť opřenou o znamenitou francouzskou kosmetiku Ericson a Thalgo.

Architektura hotelu Olympic Palace krášlí historickou zástavbu karlovarské ulice s příznačným názvem Zámecký vrch už od r. 1910. Nedávná precizní renovace hotelu, a hlavně přístavba rozlehlého lázeňského centra proměnila jeho prostory v jedinečné relaxační a léčebné zázemí. Hosté, kteří si mohou vybrat z 58 luxusních pokojů, mají balneologickou péči lehce dostupnou přímo v budově.

Nečekaně prostorné Hera Spa Centrum je doslova pýchou hotelu. Rozkládá se na více než 800 m2, v nichž se ukrývá wellness a kardio centrum s bazénem, solnou jeskyní a kosmetickým salónem.  V komfortním prostředí se zde návštěvníkům dostává komplexní nabídka lázeňských procedur, v níž se hojně využívá léčivých účinků karlovarské minerální vody dovedené až do prostor centra. Tradiční léčba s využitím unikátního přírodního zdroje je v Hera Spa spojená s nejnovějšími poznatky a technologiemi. Hoteloví lékaři a specialisté jsou k dispozici 7 dní v týdnu a jsou připraveni sestavit léčebný plán přesně podle potřeb, diagnózy a přání Klientů. Apollo Wellness Centrum navíc prošlo úpravami a nabízí ještě kvalitnější služby s nově stylizovanými interiérovými prvky.

Další velkou novinkou jsou v zrenovovaném kosmetickém salonu Aphrodite Beauty tělové a obličejové procedury vystavěné na originální francouzské kosmetice dvou vyhlášených značek Ericson a Thalgo. Produkty exkluzivní kosmetiky Ericson Laboratoire jsou vyráběny v 8 specializovaných francouzských laboratořích, mají certifikáty bezpečnosti, nedráždivého působení a jejich účinnost je pravidelně hodnocena. Ericson Laboratoire poskytuje komplexní, inovativní a profesionální řešení všech kosmetických problémů a umožňuje vytvářet individuální programy pro každého klienta.

Nezaměnitelné účinky má i kosmetika založená na regeneračních silách 5 oceánů Thalgo. Tato aktivní mořská kosmetika rodinné francouzské firmy využívá 12 exkluzivních aktivních látek, z toho 8 s registrovanými patenty. Kosmetika zaručuje viditelnou účinnost, toleranci a jedinečné senzorické vlastnosti. Navíc podporuje účinky jednotlivých přípravků také specifickými doplňky stravy. Dokonalá kombinace tradičních postupů a technik, umění doteku a nekonečná senzoričnost, spolu s odbornými znalostmi pleti a těla a charakteristickými rituály přináší klientům balneocentra jedinečný zážitek z ošetření s prokazatelnými účinky od prvního ošetření.

Návštěvníci Hera Spa tak mohou využít širokou škálu světově ověřených procedur včetně citlivého peelingu, face-liftingu, anti-agingového, čistícího a detoxikujícího ošetření. Vedle mnoha dalších je však v nabídce i péče o pánskou pokožku a omlazující a zeštíhlující ošetření pro ženy.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.