Sociální sítě
Nahoru

Narciso Rodriguez vyvolává vášeň

Nová a rozhodně vzrušující kapitola příběhu vůní Narciso pokračuje v objetí nekonečné síly ženskosti. Novinka „eau de parfum rouge“ znovu definuje tajemství; je to velmi svůdné. Vůně parfémů vždy využívala barvu jako klíčový prvek a odstíny vybrané pro každou vůni jsou pečlivě uvážené; vyzařují ze samého nitra. Živá červená vůně parfému zachycuje zuřivé síly přitažlivosti, zatímco ruměncová barva eau de parfum poudrée znamená extrémní svádění.

Původní vůně, Narciso eau de parfum, je teplá kamenná bílá, která se odvolává na mýtický příběh vůně a černá, barva toaletní vody, znamená tajemství.

Ohnivá smyslnost

Nová vůně dráždí a svádí se vzácnou intenzitou a živým teplem. K dispozici v charakteristickém flakónu obohaceném jedinečnou červenou barvou bude ve velikosti 30, 50 a 90 ml, přičemž následné ceny jsou 1 690 Kč, 2490 Kč a 3 150 Kč. Parfém Narciso eau de parfum rouge je velmi vzrušující. Alchymie přitažlivosti se znovu objevila: Podpisové srdce musc je oživeno nádherným květinovou kyticí bulharské růže a duhovky; živá jantarová dřevina note-tonka, vetiver, černý a bílý cedr – dodávají vůni naléhavost. Nadčasová, přesto transcendentní….

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.