Sociální sítě
Nahoru

Nový salon se špičkovou péčí pro tělo a pleť

Nebylo by úžasné podstoupit všechny potřebné procedury na jednom místě? S takovou vizí přichází nový Health Point v Karlíně, který kromě salonu s prestižní značkou Sothys nabízí také procedury BTL přístroji a dentální hygienu.

Health Point je moderní centrum krásy a zdraví v srdci Karlína. Láká na širokou nabídku služeb, abyste už nemusely obíhat několik různých zařízení. Poskytované procedury využívající přístrojové vybavení BTL jsou neinvazivní a vysoce komfortní. Health Point ale nabízí také kosmetické služby a přípravky nejvyšší kvality Sothys. A do třetice určitě oceníte dentální hygienu. Pro všechny služby můžete využít bezplatnou konzultaci.

Profesionální salón

Legendární značka Sothys je používána v prestižních salonech krásy a wellness po celém světě, a v Health Pointu tak nesmí chybět. V nabídce z oblasti péče o pleť lze podstoupit specifické intenzivní kúry či speciální péči pro oči. Nechybí ani ošetření pro muže.

Estetická medicína

Nikdo není dokonalý, proto v rámci estetické medicíny lze přijít za profesionály pro léčbu akné, kuporózy, odstranění červených žilek a pigmentových skvrn. Kromě standardní epilace a depilace je možné podstoupit neinvazivní omlazení pokožky obličeje i těla, lymfodrenážní masáže či bezbolestnou liposukci.

Toužíte po krásném úsměvu?

A koneckonců i zuby potřebují prevenci. Dentální hygiena v Health Pointu pomůže zachovat chrup zdravý, předejít parodontóze a případným následkům. Dentální specialisté provádějí i bělení zubů.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.