Sociální sítě
Nahoru

Vytvořte si vlastní whisky v Bar and Books

Podzimní měsíce přejí těžkým kořeněným chutím skotské whisky, a tak se legendární bar Mánesova Bar and Books nechal inspirovat přáním svých klientů a uspořádal pro ně ve svých prostorách jedinečnou akci s názvem The Blend. Unikátní program pod taktovkou Zdeňka Kortiše, jednoho z největších tuzemských znalců whisky, poodkryje tajemství slavné značky Chivas Regal. Každý z návštěvníků si totiž bude moci namíchat svůj vlastní blend, vlastní pojetí této klasiky, vlastní whisky dle svých představ sestavenou z exkluzivních ingrediencí.

Cesta po stopách whisky, která potrvá necelé dvě hodiny, vyjde na 500 Kč na osobu. Úterý 6. listopadu tak bude patřit několik druhům whisky včetně grain whisky nebo single malt whisky ze čtyř hlavních skotských oblastí. Součástí akce je také welcom drink, degustace sedmi vzorků superprémiové whisky, lehké občerstvení a samozřejmě také vlastní blend v 15cl skleněném flakonku. Více informací a rezervace je možné udělat přímo zde.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.