Sociální sítě
Nahoru

Televizory Panasonic se inspirují hollywoodskými technologiemi

Nejnovější generace OLED televizorů Panasonic se dají charakterizovat asi takhle – velká úhlopříčka obrazovky s rozlišením 4K, zdokonalená elektronika vylepšující obraz a kompatibilita s HDR 10+, což přináší lepší viditelnost detailů v problematických tmavých scénách. Díky úzkým vztahům Panasonicu s filmaři z Hollywoodu jsou srdcem televizí technologie, které používají špičková postprodukční studia.

Nejnovější generace zahrnuje modely Panasonic FZ950 a FZ800 v úhlopříčkách 55 až 65 palců (139 cm až 164 cm). Jejich displeje tvoří OLED panely, které představují v současnosti to nejlepší ze zobrazovacích technologií. Hlavní předností je kromě vynikajícího podání barev především schopnost zobrazení skutečně černé barvy bez nutnosti podsvícení displeje. Kombinace OLED zobrazovače a procesoru HCX, který zlepšuje obraz ze všech zdrojů (DVD, Blu-Ray, televizní nebo streamované vysílání) a přepočítává ho do nejvyššího možného rozlišení je zárukou výborného obrazu.

Model Panasonic FZ950 má oproti nižšímu FZ800 vestavěný soundbar s 10 reproduktory navržený ve spolupráci s proslulým výrobcem audiotechniky Technics. Kombinace špičkového obrazu a zvuku je skvělým předpokladem k intenzivnímu zážitku ze sledování vaší filmové sbírky.

Televizory podporují standard HDR10, s nímž pracuje UHD Blu-ray a streamovací služby, jako Netflix, Amazon a YouTube. Podpora HLG zajistí plnou kompatibilitu s televizním vysíláním i v budoucnosti. Komunikaci se sítí a potažmo využití všech chytrých funkcí i přehrávání z centrálního domácího úložiště či počítače zajišťuje kabelové rozhraní a bezdrátový Wi-Fi adaptér. Díky duálním tunerům DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C můžete jeden televizní kanál sledovat a druhý nahrávat. Samozřejmostí u moderních přístrojů je také podpora HbbTV 2.0.

Televizory Panasonic FZ800 a FZ950 jsou nyní k dostání u autorizovaných prodejců za koncové doporučené ceny od 59 990 Kč za 55″ model FZ800 po 109 990 Kč za 65″ televizor FZ950.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.