Sociální sítě
Nahoru

Blogerka Cat & Cook představila v MEC novou kuchařku

Jako poslední zastávku v rámci autogramiády zvolila food blogerka Cat & Cook prostory Miele Experience Centre v Praze. Blogerka, vlastním jménem Ivana Jindřichová, je další z řady inspirativních osobností v oboru gastronomie, s nimiž Miele spolupracuje. Dále k nim patří např. Zdeněk Pohlreich, Radek Šubrt nebo Michal Hromas.

Blog Cat & Cook funguje od srpna 2015, v současnosti má více než 40 000 návštěv za měsíc a na Instagramu jej sleduje 23,5 tisíc fanoušků. V prosinci 2017 se Ivana začala naplno věnovat blogování, spustila youtube kanál a začala natáčet mimo jiné food tutoriály. V dubnu 2018 oznámila plánované vydání knihy na počest její nemocné kočky (Cat & Cook = kočka a kuchařka).

Za 3 měsíce vydala vlastními silami knihu o 260 stranách se 70 tradičními recepty z celého světa. Kuchařka Cat & Cook vyniká perfektním popisem postupů a postupovými fotografiemi, na nichž si dává záležet nejen v knize, ale i na blogu. Kniha se těší úspěchu, po dvou týdnech autogramiád a po dvou dnech spuštění e-shopu je z více než třetiny vyprodaná.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.