Sociální sítě
Nahoru

Blogerka Cat & Cook představila v MEC novou kuchařku

Jako poslední zastávku v rámci autogramiády zvolila food blogerka Cat & Cook prostory Miele Experience Centre v Praze. Blogerka, vlastním jménem Ivana Jindřichová, je další z řady inspirativních osobností v oboru gastronomie, s nimiž Miele spolupracuje. Dále k nim patří např. Zdeněk Pohlreich, Radek Šubrt nebo Michal Hromas.

Blog Cat & Cook funguje od srpna 2015, v současnosti má více než 40 000 návštěv za měsíc a na Instagramu jej sleduje 23,5 tisíc fanoušků. V prosinci 2017 se Ivana začala naplno věnovat blogování, spustila youtube kanál a začala natáčet mimo jiné food tutoriály. V dubnu 2018 oznámila plánované vydání knihy na počest její nemocné kočky (Cat & Cook = kočka a kuchařka).

Za 3 měsíce vydala vlastními silami knihu o 260 stranách se 70 tradičními recepty z celého světa. Kuchařka Cat & Cook vyniká perfektním popisem postupů a postupovými fotografiemi, na nichž si dává záležet nejen v knize, ale i na blogu. Kniha se těší úspěchu, po dvou týdnech autogramiád a po dvou dnech spuštění e-shopu je z více než třetiny vyprodaná.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.