Sociální sítě
Nahoru

Radek Štěpánek a výjimečné Primky

Významný český tenisový hráč Radek Štěpánek získal hodinky Prim ze speciální edice Orlík 2018. Ty byly, vyrobené přímo pro příležitost slavnostního loučení s profesionální kariérou, které se uskutečnilo 18. října v pražské O2 Aréně. Tyto hodinky byly zvoleny z několika důvodů. Speciální edice vznikla při příležitosti 100 let od vzniku samostatného Československa a je v prodeji pouze v roce 2018, tedy v roce, ve kterém se událo mnoho událostí, významných pro Radka Štěpánka z pohledu profesionálního i osobního.

Symbolické je číslo limitované edice, 67, které odkazuje na datum narození jeho první dcery – 6. července 2018. Drobný otisk zlatého českého lva vedle datového okénka je nejen připomínkou vzniku ČSR, ale v tomto případě také slavnostní exhibice Český lev se loučí,“ vysvětluje mluvčí společnosti ELTON hodinářská Adéla Dittmannová. Vteřinová ručka je ozdobena číslem „18“ – symbolizuje nejen rok 1918, ale také 2018, kdy edice vznikla.

Holding Czechoslovak Group si velice váží výjimečných lidí, kteří šíří dobré jméno České republiky ve světě a k nim tenista Radek Štěpánek jednoznačně patří. Proto jsme se rozhodli věnovat mu při příležitosti posledního zápasu a zároveň i ukončení jeho profesionální kariery tyto jubilejní hodinky značky Prim,“ doplňuje Lukáš Novotný, vedoucí marketingu holdingu CSG.

Pro členy svého týmu měl Radek Štěpánek připravené překvapení v podobě náramkových hodinek Spartak Retro. Každé hodinky byly individualizovány rytinou na dýnku a jsou tak originální připomínkou jejich dlouholeté spolupráce.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.