Sociální sítě
Nahoru

Multibags v Lucerně

Značka Multibags designérek Oliny Francové a Jitky Arazimové znovu boduje. Multibag je název, který pro své výtvory musely autorky samy vymyslet, protože čeština pro to, co dělají jednoslovný název nemá. Bylo by to něco jako: batohokabelkotaškopsaníčko-ledvinka.

Multibagy se prostě v průběhu dne můžou proměňovat a měnit svůj vzhled podle potřeby majitelky či majitele pouhým přepnutím či převázáním koženého nebo provazového ucha.

Po získání prestižního mezinárodního ocenění A´Design Award Silver 2018 oslovuje nyní značka i český módní trh.

10. října byly Multibags předskokanem na velké módní show Jaroslavy Procházkové a její značky Jaroslava „Here and Now“ v pražském paláci Lucerna. Designérky zde představily kromě oceněné kolekce Multibags Rebels i svou novou kolekci „Multibags 5 in1“. Jak už napovídá název, tyto multibagy se dají nosit minimálně pěti různými způsoby: jako batoh, taška přes rameno či cross body, taška do ruky či na předloktí, kabelka nebo psaníčko.

Uvnitř multibagu je kromě karabinky na klíče i malá odepínací taštička, která se dá nosit i jako ledvinka nebo samostatná malá kabelka.

Po přehlídce si zvědaví návštěvníci a hlavně návštěvnice mohli vše sami vyzkoušet a osahat.

Kdo nestihl přehlídku, může po předchozí domluvě navštívit obě designérky v jejich ateliéru v pražské Italské ulici a na vlastní oči se přesvědčit, že změnit kabelku na batoh či tašku není žádné kouzlo. Navíc si přímo na místě může zvolit materiál a barvu z nabídky kvalitních hovězích usní a těšit se na ten svůj originální multibag šitý na zakázku.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.