Sociální sítě
Nahoru

Carl F. Bucherer nově v hodinářství Koscom

O velké překvapení letošního roku se postarala moderní manufaktura Carl F. Bucherer, jejíž hodinky je nově možné obdivovat v pražském hodinářství Koscom. To se rozhodlo rozšířit hodinkami značky své pestré portfolio, ve kterém nechybí ikony, jako TAG Heuer, Perrelet, Baume & Mercier, Czapek Geneve  či H. Moser & cie. Tyto ikony s legendárním jménem ze švýcarského Lucernu nesdílí pouze obchod, ale také příslušnost do prestižního uskupení Fondation de la Haute Horlogerie.

Svůj patentovaný strojek s periferním rotorem, tedy s vahadlem zajišťujícím nátah hodinek tím, že obíhá kolem plochy základové desky, obohatila novým pojetím tourbillonu. Ten, jak název zlatých hodinek Manero Tourbillon DoublePeripheral napovídá, je uložen v periferních keramických ložiscích. Patentem ověnčené řešení navíc vykazuje mimořádnou chronometrickou přesnost, díky které si hodinky vysloužily COSC certifikaci. Zajímavé je, že na rozdíl od většiny tourbillonů je možné klec tohoto vytažením korunky zastavit. Impozantní řešení bude možné vlastnit za 1 555 000 Kč.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.