Sociální sítě
Nahoru

DS 7 Crossback. Jiný duch.

Budoucnost se zdá být božská. Novým ambsadorem celé prémiové automobilky je DS 7 Crossback, nádherné SUV se zcela novým přístupem. Protože DS znamená Diferent Spirit. Jiný duch.

Trh s přepychovým zbožím za posledních 12 let vyrostl o 72 procent. A tak Louis Vuitton má hodnotu 30 miliard dolarů, Hermes 23,5 miliard, Chanel 11 miliard a Rolex 8 miliard. Čtyři z pěti nejcennějších luxusních značek sídlí v Paříži – nově se k nim přidává i automobilka DS.

Carpe diem

V listopadu vstoupila konečně samostatně i na český trh, modelem DS 7 Crossback, v doprovodu jedné z nejstarších značek pravého šampaňského vína Moët & Chandon. DS znamená „jiný duch“, model DS 7 Crossback pak symbolizuje odvahu být výjimečný. Ojedinělý. Zvenku vypadá nádherně, ale to nic není oproti tomu, jak působí uvnitř. Je avantgardní, technologicky pokrokový se smyslem pro detail, oblečený do prvotřídních materiálů.

Uvnitř si člověk užívá každý den ve smyslu carpe diem, každý moment, každou jízdu. To, že DS 7 Crossback pochází z města nad Seinou, zákazník pozná i na jedné z barev karosérie. Viděli jste někdy noční Paříž, podmanivou duši Francie zahalenou zlatavým hávem světel? Právě tu nabízí DS 7 Crossback v zlaté barvě Byzantin. K tomu lány Alcantary, koberce kůže Claudia, Nappa, kilogramy hliníky a kosočtvercové prošívání…

Velký šik

I z hlediska technologického pokroku stojí na špici, třebaže na základech Citroënu, ale je to jiné auto. DS 7 Crossback nezavrhuje diesely, má benzinové 1.6 (oboje s emisní normou Euro 6.2) a časem přibudou hybridní/elektrické verze. Automobilka nenabízí svoje DS 7 Crossback v základní výbavě. Žádná taková totiž není. Rozdíly jsou jen ve třídě Performance Line, So Chic a Grand Chic.

Cenově od 900 000 do 1 215 000 korun. DS má i jiný přístup k zákazníkovi. V rámci prodeje Free Drive má majitel prodlouženou záruku na 5 let (nebo ujetí 120 000 km) a zahrnuje i pravidelnou údržbu vozu (výměnu nebo opravu dílů uznaných jako vadné, včetně všech opotřebených dílů a také práce). A v asistenci Only You máte garantovanou mobilitu a servisáci si pro auto klidně dojedou až k vám domů. DS v česku sídlí na Černém Mostě.

Více z rubriky Off-roady & SUV

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.