Sociální sítě
Nahoru

Concierge servis na nejvyšší úrovni

Existují situace, kdy je potřeba využít služeb profesionálů, kteří dokáží zajistit nejenom osobní ochranu, ale například se postarat o bezpečí rodiny či důležitého hosta. Tato situace může nastat téměř kdykoli, i když se jedná o krátkou služební cestu.

Přesně pro tyto účely je zde společnost Dignitary Service, zabývající se profesionálními službami při organizaci obchodních setkání a důležitých pracovních návštěv. Dokáže zajistit vyzvednutí očekávané návštěvy na letišti nebo nádraží a dopravu do hotelu i na pracovní setkání. Velkou devizou využívání takovýchto služeb je zároveň automatické zabezpečení reprezentativního ubytování, a to včetně přichystání programu na míru, a to společenského, kulturního či pracovního rázu. Concierge servis se totiž dokáže postarat nejenom o bezpečnost, ale také za pomoci profesionálního asistenta o vše ostatní, včetně překladatele či společenský doprovod.

Při obchodních jednáních je mnohdy velmi důležitým aspektem první dojem. Aby byl opravdu kladný, je nutné promyslet i sebemenší detail, jako je například vyzvednutí na letišti či v hotelu. Zde je pak bezkonkurenční, pokud se o transport vašeho VIP postaral namísto obyčejného taxi vyškolený profesionál v odpovídajícím vozu. Ať už se jedná o limousine servis nebo naopak vůz s neprůstřelnými skly, vždy je nutné dovézt hosta či rodinu v bezpečí na místo určení. Dignitary Service navíc v rámci svých specifických služeb dokáží zajistit organizaci a bezpečnost schůzek a delegací, ale i samotnou jejich přípravu a plánování obchodních cest či setkání.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.