Sociální sítě
Nahoru

Prodej privátních ostrovů exkluzivně u společnosti Jany Štefánkové

Společnost Bling-Bling úspěšné podnikatelky a honorární konzulky Seychelské republiky Jany Štefánkové získala výhradní zastoupení Vladi Private Islands, největší a nejznámější agentury specializující se na prodej a pronájem soukromých ostrovů po celém světě. Vedle Německa, Kanady, Nového Zélandu a Číny má tak i Česká republika svého zástupce na trhu s touto výjimečnou komoditou.

Od roku 1971 prodala německá společnost významného obchodníka a filantropa Farhada Vladiho rekordních 2.654 ostrovů po celém světě, přičemž mezi majitele těchto zelených skvostů se pochopitelně řadí nejbohatší lidé planety i celá řady celebrit jako Nicolas Cage, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Mel Gibson, Kylie Minoque nebo Jennifer Lopez. Vůbec prvním úspěšným prodejem Vladi Private Islands pak byl v sedmdesátých letech minulého století jeden z nejkrásnějších seychelských ostrovů Cousine Island, kde se v současné době nachází pětice impozantních vil, které je možné si pronajmout stejně jako celý ostrov.

A právě tato atraktivní destinace je neodmyslitelně spjata také se jménem Jany Štefánkové, která v oblasti Indického oceánu aktivně působí a podniká více než dvacet let. Není tedy velkým překvapením, že její společnost Bling-Bling zaměřená na prodej luxusních nemovitostí nejen na Seychelách, ale i na Mauriciu, kde zastupuje hned několik unikátních rezidenčních projektů, spojila síly s tímto významným mezinárodním prodejcem a rozšířila své portfolio o nabídku soukromých ostrovů. „Velice si vážíme toho, že se nám podařilo dohodu o spolupráci s panem Farhadem Vladim uzavřít a můžeme tak i našim klientům nabídnout tuto exkluzivní komoditu, kterou mohou do budoucna využít i jako zajímavý zdroj příjmu,“ říká Jana Štefánková.

Už i zájemci v Čechách a na Slovensku si tak mohou pořídit kousek vlastního ráje z pohodlí reprezentativní kanceláře společnosti Bling-Bling v historickém centru Prahy, která maximálně diskrétně zajistí veškerý servis spojený s nákupem. Vybírat přitom mohou z veřejné i neveřejné databáze Vladi Private Islands čítající momentálně kolem 280 ostrovů na prodej a 230 ostrovů na pronájem ve vodách Indického oceánu, Karibiku, Středozemního moře, v blízkosti Austrálie, Kanady nebo kdekoliv jinde na světě. „Lidé se často domnívají, že je koupě ostrova vyhrazena pouze pro celebrity a milionáře, ale překvapivě tomu tak není. Obecně totiž platí, že kdo si může dovolit auto, může si dovolit koupit i vlastní ostrov,“ upřesňuje Jana Štefánková. Nejlevnější ostrovy se tak dají pořídit již za desítky tisíc dolarů, přičemž právě lokalita asi nejvíce ovlivňuje výši ceny společně s velikostí ostrova, jeho dostupností či vybaveností.

Absolutní novinkou je prodej největšího privátního ostrova v jižním Pacifiku s neuvěřitelnou rozlohou 2.330 hektarů, který je vzdálený pouhých 18 minut vrtulníkem z hlavního města Nového Zélandu. Novým majitelům poskytne dokonalé zázemí, co se týče bydlení, infrastruktury a inženýrských sítí. A nechybí zde ani pro tuto oblast typická ovčí farma, která se stará až o tři tisíce ovcí. Nejen díky tomu je ostrov naprosto soběstačný a nezávislý na okolí. Nový Zéland je navíc nádherná země s chráněnou panenskou přírodou, která byla,  je a bude stranou všech případných světových konfliktů. Také tam naprosto korektně funguje katastr nemovitostí a neplatí se dědická daň, takže je postaráno i o další generace,“ poodhaluje jednu aktuální, zatím neveřejnou nabídku Jana Štefánková.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.