Sociální sítě
Nahoru

Originální oslavy konce roku: Bar and Books

Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva útulné podniky Bar and Books v centru Prahy. Pro předvánoční období si zde připravili vskutku speciální program.

Nejenom, že se každou středu můžete těšit na živou hudbu, ale také využít originální záminku k tomu, navštívit bar. Každý měsíc má totiž edukativní přesah. Zatímco v listopadu proběhla škola kouření doutníků a jejich párování s rumy pro začátečníky, už 18. prosince se zde každý může naučit, jak si připravit ten nejlepší vaječný koňak a následně doma ohromit.

Začátek roku pak bude patřit oblíbeným Bondovkám, a tak se 15. ledna bude konat příjemný večer plný oblíbených receptů na jedinečné koktejly Manhattan, Bloody Mary či Martini, tak jak jej pije agent 007. V rámci úterních nocí plných whisk(e)y potěší i hořkosladký sazerac s vánoční příchutí. Ti, kteří rádi poněkud živější večery, zajisté ocení dvě probdělé noci s burleskou, a to 27. prosince a přímo na Silvestra. V oba termíny se prostory Bar and Books Mánesova promění ve fascinující kabaret přístupný pouze dospělým. Speciální balíček za 2 730 Kč zajistí nejenom místo pro dva, ale také skvělé 1cru ze šampaňského domu Bauchet.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.