Sociální sítě
Nahoru

S kůží na trh vyjděte stylově

Na povrchu neopakovatelná jemnost ovčí kůže lemovaná exkluzivní kožešinou. Modely zdůrazňující siluetu i oversize kousky. Trendy na letošní zimní sezónu jsou jasné.

Specifické kousky inspirované oděvy, které nosí piloti, už roky ve svých kolekcích vnáší do módních sfér značka Aeronautica Militare. Neopakovatelné kabáty, které vás zahálí do módní krásy i tepla, vysoce módní bundy z přírodní kůže, která evokuje velbloudí srst i neotřelé svršky, které střihem připomínají bombery. Zpracování do nejmenšího detailu dává těmto artiklům punc exkluzivity a jedinečné kvality. Uvažujete, že si nějaký kousek pořídíte? Inspirujte se novou kolekcí.

Dotek decentnosti

Dámský kabát Montone s knoflíky, dvěma kapsami a kapucí s límcem z pravé ovčí kůže. Kožené a kožešinové detaily. Omotávka s popruhem pro upevnění kabátu kolem krku. Na levém rukávu je malý kovový štítek s orlicí a nápisem „Aeronautica Militare“. 100% ovčí kůže.

Síla stylu

Cappotino, dámský kabát s knoflíky a dvěma kapsami. Kožešinový límec a další kožešinové a kožené detaily. Na levém rukávu je kovový štítek s orlicí a nápisem „Aeronautica Militare“. 100% ovčí kůže.

Respekt osobnosti

Pánská kožená bunda Giubbotto z ovčí kůže věnovaná letce „32 ° Stormo“ se zipem na přední straně, dvěma cvočky a kapsami. Odnímatelný límec z ovčí kůže. Na levé straně hrudníku je patka s kovovým orlem a nápis „Aeronautica Militare“. Na levé straně hrudníku, na rukávu a na zádech jsou výšivky věnované letce 32 ° Stormo. Na levém rukávu je malá kapsa na zip a italská vlajka. Pružný úplet kolem pasu a na zápěstích.

Jedinečnost originality

A jiné podání Giubbotto. Pánská bunda z ovčí kůže se zapínáním na zip a dvěma kapsami. Na hrudi je kovová orlice a nápis „Aeronautica Militare“. Na levém rukávu je malá kapsa na zip. Pružné úplety kolem pasu a na zápěstích.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.