Sociální sítě
Nahoru

Módní zastávky Tosca Blu

Hravé, ojedinělé, osobité. Takové kousky, které podtrhnou váš styl, najdete v kolekci italské značky Tosca Blu v aktuální sezoně. Decentní dezén kabelek i extravagantní zdobnost bot inspirovaly významné evropské lokace.

Váš svět, vaše touhy se mohou z celého světa přesunout do vašeho šatníku. Designéři v Tosca Blu přišli na způsob, jak vtisknout módním artefaktům kouzlo několika velkých měst, které stojí za to navštívit. Díky této módě se přesunete z jednoho místa na druhé. Od romantických Benátek přes tradičnost Londýna až po neopakovatelnou architekturu Florencie. Kolekce je proto určená pro ženu, která má touhy. Láká ji objevovat nová místa i poznávat neotřelé módní hrátky. Nechat se unést kabelkou inspirovanou zlatem Vídně nebo přísnou módou Milána či temperamentem Barcelony.

Každý prvek v kolekci vyjadřuje charakter města, jehož jméno kabelka či boty nesou. Kolekce zachycuje pravé emoce a smysl cestování, můžete zde vidět krásné barvy, vzory, extravagantní prvky, ale také jednoduché linie s kapkou ženskosti. Tak jako jsou rozličná města svým charakterem, architekturou i atmosférou, kterou určuje povaha tamních lidí, odlišují se od sebe jednotlivé artikly.

Vybrat si proto musí každá dáma, která touží po něčem jedinečném, co ale bude zároveň akceptovat její naturel. Kolekce je decentní i odvážnější. Pestrá i jednobarevná, vybírat si můžete v mnoha odstínech, které se budou hodit k vašim kouskům z šatníku a budou respektovat vaši osobitost. Nechte se inspirovat a najděte v této linii svého módního spojence.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.