Sociální sítě
Nahoru

Žehlící panák trumfne služebnou

Žehlicí panák potřebuje jen sedm minut k tomu, aby košile byla perfektně suchá a vyžehlená. Šetrně, jednoduše a bez námahy. Poradí si také s blůzou, tričkem, bundou nebo kalhotami. Moderní přístroj do moderní domácnosti.

Žehlicí panák je automatický přístroj na sušení a žehlení košil, blůz, triček, bund i kalhot.  Žehlicího panáka stačí obléci do vyždímaného, vlhkého oděvu a spustit. Panák se nafoukne teplým vzduchem, který oděv narovná, vyhladí, a tím velmi ohleduplně začne sušit a žehlit najednou. Přitom stačí po nafouknutí ručně vyhladit a urovnat kritická místa (límec, rukávy, kapsy) a za pár minut je vyžehleno.

Šetrný k látce

Žehlení je šetrné k látce, neboť probíhá za mírné teploty (do 65 °C) a pouze malého tlaku na látku. Nevznikají tak lesklé plochy na kapsách, u zipů a knoflíků.

Žehlicí panák šetří čas

Stačí jen košili upevnit na panáka a ten pracuje sám. Nevyžaduje další kontrolu. Jedna košile je suchá a vyžehlená za 5-7 minut, kalhoty 11-14 minut.

Snadná obsluha

Oblečení i sejmutí košile či jiného oděvu z žehlicího panáka je snadné a trvá jednu až dvě minuty.

Více z rubriky Koupelny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.