Sociální sítě
Nahoru

John Varvatos s další vůní plnou odvahy

V rámci jedinečné spolupráce navrhl John Varvatos spolu s umělcem, hercem a mnohokrát oceněným skladatelem Nickem Jonasem limitovanou edici unikátních vůní, jejichž tváří se stal právě Nick. Jejich pevné přátelství vzniklo ze společného zájmu a lásky k hudbě, módě, pop kultuře a filantropii.

John Varvatos říká: „Spolupráce s Nickem je úžasná. Nick je muzikant, umělec, herec, svět ho fascinuje, a to vše mne přivedlo, abych s ním navázal spolupráci. Je inspirující být s někým, kdo se nezajímá pouze o obchod, ale i o to, co se děje v jeho okolí, a jak je vše provázané s naším stylem… Spolupracujeme na řadě věcí, nejprve se stane tváří naší kampaně, dále spolupracujeme na unikátní edici pro jarní sezónu.“

Vzrušení ze spolupráce zaznívá i od Nicka: „Seděli jsme na večeři a já okamžitě věděl, že to bude můj velký přítel. Myslím, že nám oběma to dávalo smysl. Lidské spojení bylo až neskutečné, přátelství se vyvíjelo zcela přirozenou cestou, dalším krokem byla snaha udělat něco úžasného společně. Mimo módy a hudby přemýšlíme o tom, jakým způsobem ovlivňujeme svět…

Kolekce ztělesňuje ducha rock n ‚rollu, kterou je značka Johna Varvatose inspirována, spolu s novou energií a stylem Nicka Jonase. Od pletených kousků až po kožené bundy, každý kus nese svou vlastní identitu, zatímco plně zahrnuje dualitu moderního člověka. Poprvé v historii značky vznikne nova etiketa s iniciály – JV x NJ.

Tato spolupráce je pro nás jedinečná,“ říká John, „Nikdy jsme nespolupracovali s žádným umělcem, žádným jednotlivcem, produktem, designem nebo se stylem značky. Těším se na to, že s Nickem udělám ještě mnoho dalších věcí do budoucna. “ Srdcem spolupráce se stal Detroit. S bohatou hudební historií se Detroit stal pozadím raného života Johna Varvatose. Město symbolizuje centrum umění a kultury, které hluboce rezonuje s Nickem Jonasem.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.