Sociální sítě
Nahoru

David Beckham a elegantní Tudor

Se jménem Glamour Double Date odhalila na oblibě rostoucí hodinářská značka Tudor na sklonku loňského roku svůj další počin. Ten pro své precizní zpracování zaujal i Davida Beckhama, který se stal tváří sesterské značky ikony Rolex už před dvěma lety a zpestřil nejednu reklamní kampaň. Svou tvář tak propůjčil další švýcarské hodinářské značce – tou první byla již neexistující divize značky Breitling, totiž Breitling for Bentley.

Koneckonců právě David Beckham je přesným zosobněním sloganu Born to Dare, jež značku Tudor reprezentuje. Fotbalová legenda, která už dávno opustila bujarý život a spíše se věnuje poklidnému životu s rodinou, musela do stádia umírněného designu hodinek samozřejmě dospět. Extravaganci tak vystřídaly střídmé linie, které daleko více vyniknou právě na jeho tetovaném zápěstí. Vhod přijde skutečnost, že hodinky jsou vyráběny nejenom v oceli, ale také se zlatými detaily. V nabídce budou již brzy, a to v rámci hodinářství Koscom, kde koutek značky Tudor dotváří takové ikony, jako H. Moser & cie., TAG Heuer, Baume & Mercier, Carl F. Bucherer či Perrelet.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.