Sociální sítě
Nahoru

Estetika i medicína v Aether Esthetic and Beauty Institute Prague

V nově postavené budově DRN na Národní třídě v Praze byl slavnostně otevřen jedinečný Aether Esthetic and Beauty Institute Prague. Estetický institut s velkým přesahem do medicíny osloví milovníky krásy, zdravého životního stylu, nejnovějších kosmetických procedur a zároveň náročné zákazníky, kteří chtějí šetřit čas a vyřešit veškeré své potřeby na jednom místě. Název institutu Aether pochází z řeckého slova, které představuje pátý element, ztělesnění prostoru a nebe. Aether kombinuje všechny čtyři mocné prvky přírody a upravuje je dotykem vědy. To se odráží v přístupu institutu. Alfou a omegou institutu je symbióza krásy a zdraví.

Aether Institute využívá nejmodernějších přístrojů značky Lumenis, která je světovým lídrem v oblasti estetické medicíny. Lázeňské a wellness zařízení jsou z dílny předního německého výrobce Ghanieri Spa & Wellness. Kosmetika a péče o pleť pracují s těmi nejlepšími kosmetickými přístroji jako jsou Hydrafacial™ a GeneO +, za pomoci kosmetických značek jako Valmont, Forlle’d, Thalion, Teoxane, Dibi Milano, CHI, Shu Uemura, Oribe a dalších. Institut vsadil na strategii poskytování kompletního portfolia služeb. Pod jednou střechou mohou zákazníci využít služeb estetické a laserové medicíny, dermatologie, estetické dermatologie, kosmetiky a péče o pleť i celé tělo, gynekologie,flebologie, trichologie,lázeňské, wellness a kosmetické služby,poradenství lékařů v oboru fyzioterapie a výživy,wellness programy pro turisty, služby beauty segmentu – vlasových stylistů, manikúru, pedikúru a další.

Otevření proběhlo za účasti mnoha známých tváří a také majitelů společnosti Radko Součka a Aksany Lukanava, kteří svou vizi komplexních služeb proměnili ve skutečnost právě tady v Praze a díky tomu můžeme vyzkoušet ty nejmodernější technologie a postupy i my. O veškerých možnostech a způsobu objednání najdete informace na webových stránkách www.aetherinstitute.com.

 

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.