Sociální sítě
Nahoru

Marilyn Monroe prodává vlasy

Marilyn Monroe je a byla vždy předmětem touhy a fascinuje celý svět i roky poté, co už tu není. A to dokazuje i fakt, že fanoušci by jeli kamkoliv a koupili cokoliv, jen aby se přiblížili ke své hvězdě. Zpráva o blížící se aukci, která plánuje prodávat její vlasy za neuvěřitelnou cenu 16 500 dolarů, tedy 363 000 Kč, je opět vítanou. Ano, je to tak. Můžete si koupit vlasy slavné herečky. Docela neobvyklý prodej bude probíhat společností Moments in Time, aukční dům je známý prodejem právě celebritních memorabilií po celá desetiletí.

60 let staré prameny Monroeových legendárních blond vlasů budou dodány zabalené v krabici, která obsahuje 2 speciálně navržené skleněné rámy. Zatímco jedna část balíčku obsahuje nabízené lokny, další bude obsahovat fotku samotné Marylin Monroe za sklem. Navíc komplet bude dále opatřen víčkem, který má kousek ústřižku od samotné kadeřnice Marylin Kenneth Battelle. Memorabilie se datuje až na 14. června 1959 a očekává se, že vynese zmíněných 16 500 dolarů, což je číslo, které vychází z jiných prodejů podobných artefaktů herečky. V minulosti jsme mohli zaznamenat i několik jiných osobností, které dražily vlasy za obrovské sumy. V roce 2016 se na trhu objevily Justin Bieberovy odstřišky vlasů za 46.000 dolarů, tedy asi 1 milion korun, zatímco Ellen Degener později prodal stejný pramen zpěváka na eBay za 40.668 dolarů, tedy 900 tis. korun, aby získal peníze za charitu. Pokud byste chtěli tedy koupit vlasy slavné sexbomby, tak víte, co musíte udělat. Jít dražit!

Více z rubriky Aukce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.