Sociální sítě
Nahoru

Šampaňské MUMM v novém designu

G.H. Mumm představuje jednoho z nejúspěšnějších výrobců šampaňského na světě, jehož produkty vynikají prémiovou kvalitou a delikátně jemnou chutí. Nyní tato významná značka nabízí ještě modernější design láhve, který deklaruje luxusní obsah. Středová bílá etiketa na láhvi MUMM se přeměnila na ikonickou červenou stuhu, která obklopuje samotnou láhev a vzdává ji hold. Označení domu G.H. MUMM společně s ústředním motivem orla je vytištěno zlatě přímo na láhvi. MUMM posouvá hranice francouzského luxusu.

Šampaňské Mumm Cordon Rouge je vlajkovou lodí značky G.H. Mumm. Jedná se o jiskrné šampaňské, které je vhodné jak pro oslavu úspěchu či vítězství, tak jako aperitiv. Mumm Cordon Rouge je vytvořen z pečlivě vybraných odrůd vinné révy rostoucích v oblasti Champagne, a to pouze povolenými výrobními postupy, což garantuje nepřekonatelný charakter a kvalitu šampaňského. Cena: 1.149 Kč.

Mumm Demi-Sec navazuje na slavnou tradici šampaňských vín jako skvělého doplňku k dezertům a je skvělou volbou pro milovníky sladkých vín. Šampaňské zlatavé barvy se žlutými a jantarovými záblesky se vyznačuje delikátní perlivostí se spoustou živých bublinek. Voní po broskvích, hruškovém džemu, nugátu a ovocném želé, postupně se rozvíjejících do voňavého medu, perníku a sušeného ovoce. Chuť je hladká, zakulacená a sladká po medovém cukroví, s výraznou svěžestí v závěru. Po několikaletém zrání ve sklepě se zvýrazní tóny sušeného ovoce. Cena: 1.149 Kč.

Elegantní růžové šampaňské Mumm Le Rosé bylo poprvé představeno v roce 1958 na festivalu v Cannes a dodnes patří k nejpopulárnějším růžovým šampaňským na světě. Dominují v něm odrůdy Pinot Noir a Chardonnay s přidáním Pinot Meunier. Má jemnou lososově růžovou barvu a bohaté perlení. Vůni lesních plodů doplňují příjemné tóny červeného grapefruitu, jahod, třešní a červeného rybízu s lehkými tóny karamelu a vanilky. Le Rosé se vyznačuje delikátní a svěží chutí. Cena: 1.299 Kč.

Otevírání láhve šampaňského MUMM Cordon Rouge se může stát nezapomenutelným zážitkem. MUMM sabrage set, který obsahuje exkluzivní šavli z ušlechtilé oceli Vám umožní otevřít MUMM unikátním způsobem sabrage. Tzv. seknutí láhve pomocí šavle učiní ze servírování šampaňského výjimečný okamžik každé oslavy i příjemně stráveného večera. MUMM sabrage set obsahuje šampaňské MUMM Cordon Rouge 0,75 l, typické svou rudou stuhou na etiketě, šavli z nerezové oceli a manuál, jak sabrage správně a bezpečně provést. Cena: 2.499 Kč.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.