Sociální sítě
Nahoru

Relax všemi smysly

Hydromasáže v horké koupeli až kolem 40 °C, které poskytují luxusní akrylátové vířivky, jsou čím dál tím víc oblíbenější wellness aktivitou. Desítky bublinkových a proudových trysek se v ergonomických pozicích pro sezení nebo ležení efektivně opírají do každého centimetru vašeho těla a postarají se o uvolnění svalů i mysli, pomohou i od některých bolestí, hlavně pohybového ústrojí.

Akrylátová vířivka Everest nabízí dokonalý stylový relax až pro 5 osob. Do těl se opře intenzivní proud z 88 jet trysek včetně sopečného efektu nebo pulzní masáže. K tomu si užijete audiosystém AquaSoul 4.1 s výsuvnými reproduktory, LED osvětlení s volitelným barevným tónem, aromaterapii nebo kyslíkovou terapii pro čištění pleti. Veškeré funkce budete ovládat dotykovým displejem nebo mobilním zařízením přes wi-fi. A vybírat si můžete ze 6 designů skořepiny. Ta je vsazena do osvětleného opláštění z bezúdržbového pevného dřevoplastu.

Hydromasáže si můžete celoročně dopřávat na zahradě nebo terase, kde bude kvalitní skořepina zasazena do elegantního designového opláštění přesně takového, které padne konceptu celého prostoru. Americké materiály skořepin jsou dodnes na špičce v luxusu a kvalitě vířivek. Na trhu jsou obvykle k dispozici ve varianty pro 2-6 osob. Pro dokonalý zážitek je u většiny z nich k dispozici také audiosystém a barevné LED osvětlení. Nejmodernější technologie a všechny funkce ovládáte u některých vířivek doslova jedním prstem na dotykovém ovládacím panelu nebo přes wi-fi pomocí mobilní aplikace.

Okamžiky perfektního relaxu dokreslí ještě oblíbená hudba ze zabudovaného audiosystému, u některých modelů s výsuvnými reproduktory a subwooferem. Hlavně za tmy oceníte atmosféru vytvořenou LED osvětlením s volitelným barevným tónem. Součástí výbavy některých modelů je navíc aromaterapie, která do vzduchu vmísí po stisknutí tlačítka také některou z vašich oblíbených esenciálních vůní! Vodu udržuje v automatickém režimu díky výkonnému ohřevu vody, kvalitním čerpadlům a vícenásobné tepelné izolaci. Vodu může dezinfikovat technologie třetího tisíciletí – UV-C lampa. Ta zničí až 100 % bakterií a ušetří kolem 80 % chemie. Eliminuje tak chemické aroma udržované vody.

Více informací na webu www.mountfield.cz

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.