Gastro | 11.2.2019 | Jan Pešek

La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu. Úspěšný vstup do nového roku přislibuje rok plných pozitivních požitků.
Začátek roku jak má být. Restaurace La Veranda koncem roku získala několik ocenění, které dokázalo, jakých kvalit dosahuje. Nejprve koncem roku přivítala svého executive chefa Radka Davida se stříbrnou medailí. Získal ji na Culinary World cupu, jenž je jedna ze 6 nejprestižnějších soutěží na světě. Byl zde kapitán týmu. Poté následovalo ocenění nejlepších pražských restaurací. 22 restaurací získalo 3 lvy jako symboly nejvyšší kvality. Právě mezi oceněnými byla La Veranda. To bylo ocenění odborníků. Další cena přišla z řad hostů. Tripadvisor za rok 2018 vyhlásil nejlépe hodnocené restaurace na celém světě. La Veranda opět bodovala a to je nutné přihlédnout k faktu, že toto ocenění získává jen 1% restaurací na světě. Začátkem roku čeká executive chefa Radka Davida Catering Cup v Lyonu, kde je součástí čtyř členného týmu. V tomto případě je výsledek v novoročním očekávání. Restaurace La Veranda boduje na profesionální úrovni, po odborné stránce i na poli klientském. S jistotou lze říci, že vstoupila do nového roku pravou nohou.
Současně executive chef Radek David představuje spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem nové sezónní menu, které bude aktuální do konce března. Tudíž bude k dispozici v chladném lednu, zamilovaném únoru i jaro vyhlížejícím březnu. V celém tomto období hosté ocení neuvěřitelná chuťová spojení, která dělají z obyčejného jídla požitek. Novinkami jsou například marinovaný siven, terina z křepelky a uzeného vepřového kolena nebo panenka z divočáka podávaná s celerovým risotem a pyré z řepy a černého rybízu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz