Sociální sítě
Nahoru

TAG Heuer zaštítí pražskou World Wine Show 2019

Špičková gastronomie a svět luxusních hodinek se snoubí už desítky let. Mezi svými ambasadory tak mají špičkové kuchaře téměř všichni prestižní výrobci světa horologie. Výjimku netvoří ani švýcarská avantgarda TAG Heuer, která dokonce se svým partnerem, australským hercem Chrisem Hemsworthem, pořádala předloni svou TAG Heuer Culinary Challenge. Velmi úzce však pracuje s Moskvě působícím restauratérem Williamem Lambertim z Itálie či se dvěma michelinskými hvězdami oceněným francouzským šéfkuchařem Philippem Etchebestem. Není tedy divu, že převzala hodinářské otěže i nad jubilejním desátým ročníkem vinařské výstavy World Wine Show 2019. Ta se bude konat v historických prostorách Kaiserštejnského paláce na pražském Malostranském náměstí, a to už 11. dubna 2019.

Celá událost, na které nebude chybět tradičně ani magazín Top Class, se opět ponese ve velmi slavnostním duchu, a to jak z hlediska prezentovaných vín, tak z hlediska gastronomických zážitků. Na akci představí svá špičková vína vinaři z celého světa a návštěvníci budou moci ochutnat raritní vzorky i z těch nejprestižnějších oblastí jako jsou například Champagne, Bordeaux a Chateauneuf du Pape.

Tradiční gastronomický servis, tedy slow food menu o několika chodech, letos připraví jeden z nejlepších českých kuchařů Jan Punčochář. Jeho jméno je známé i v hodinářských kruzích, a to díky spolupráci s hodinářstvím Koscom. Koneckonců jeho sbírku hodinek tvoří hned dvojice modelů značky Oris, ale také právě ikonické TAG Heuer Monaco s ocelovým čtvercovým pouzdrem. A kýžená vína? Ta budou s jednotlivými vinaři párovaná z nejvyšších řad tak, aby vytvořila dokonalou harmonii vín k jednotlivým pokrmům vznikajících pod taktovkou mistra v současného době figurujícího v úspěšné show MasterChef.

Součástí desátého ročníku World Wine Show bude i zajímavý doprovodný program, ať už se jedná o hudební vystoupení, či o dražbu křišťálového solitéru tradiční značky Rückl. Artefakt bude vydražen i s podpisem samotného uměleckého ředitele Ronyho Plesla a výtěžek z této dražby podpoří Nadační Fond Veroniky Kašákové.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.