Sociální sítě
Nahoru

Montblanc s novým butikem v Praze

Montblanc, celosvětově proslulý výrobce luxusních psacích potřeb, hodinek a kožených doplňků, vstoupil napřímo na český trh a otevřel svůj první vlajkový butik na Pařížské ulici v Praze. Velkorysý prostor s prodejní plochou o rozloze 125 metrů čtverečních, umocněný vysokými klenutými stropy, je vyveden v tzv. NEO konceptu, který byl speciálně vytvořen pro značku Montblanc. Jeho elegantní design, propojující klasický styl s moderními prvky, se vyznačuje příjemnou atmosférou reflektující základní hodnoty značky a identitu Montblanc.

Z otevření vlastního vlajkového butiku Montblanc v České republice, která je jedním z nejrychleji rostoucích trhů v Evropě, máme velkou radost. Tento významný krok a milník v historii značky Montblanc jsme mohli uskutečnit také za pomoci našeho dlouholetého distribučního partnera Carollinum, který naším velkoobchodním partnerem zůstává i nadále. Nový butik Montblanc nabízí klientům a sběratelům limitovaných kolekcí, kteří mají v České republice silnou základu, unikátní nákupní zážitek,“ říká Oliver Goessler, Managing Director Montblanc Northern Europe & CEE.

Nový butik Montblanc vzdává hold bohatému dědictví hamburské značky, zaměřující se na psací potřeby, hodinky, kožené zboží, pánské doplňky a šperky. Již více než 110 let od svého založení značka nepřestává překvapovat svými inovacemi a ikonickými designy, postavenými na tradiční řemeslné práci, kvalitních materiálech i nadstandardním zákaznickém servisu. Pro návštěvníky pražského butiku je připravena široká nabídka produktů včetně limitovaných edicí psacích potřeb ve sběratelském koutku. Využít mohou mimo jiné speciálních služeb personifikace produktů či výroby hrotů per na míru. K dispozici je také privátní VIP zóna.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.