Sociální sítě
Nahoru

Březen: Měsíc žen – SOUTĚŽ

Hned zkraje března jsme spolu s ženami celého světa oslavily Mezinárodní den žen. Švédský beauty brand FOREO proto prohlásil březen za měsíc ve znamení „girl power“. Nejmocnější zbraní všech žen je sebevědomí. Cítit se dobře ve své kůži pomůže i zdravá a zářivá pleť, ke které vám pomůže nejnovější čisticí kartáček LUNA fofo, který funguje jako osobní beauty kouč.

Každá pokožka je jiná a neexistuje žádná univerzální rada, která by fungovala pro určitý typ pleti. Proto je zásadní pleť poznat a před správnou péčí ji i pořádně vyčistit. S  tím pomůže novinka FOREO LUNA fofo, která provede pro-fesionální analýzu tváře a vytvoří čisticí program určený přesně pro konkrétní pleť. Kartáček má v  sobě zabudova-né dva špičkové senzory, které ji zanalyzují a vytvoří její profil v  aplikaci FOREO ve smartphonu.

LUNA fofo měří index hydratace, analyzuje pokožku prostřednictvím údajů v  reálném čase a určuje věk pleti a její typ. Pokaždé, když si budete chtít vyčistit tvář pomocí LUNA fofo, spojí se kartáček automaticky s  aplikací FOREO a vy si můžete bez starostí užít vaší beauty rutinu. Aplikace navíc zaznamenává pokroky a zlepšování stavu pleti. Protože #foreozenam.

Chcete zařadit do svého rituálu pro krásnou pleť tohoto chytrého pomocníka? Stačí, když správně do 31. března zodpovíte soutěžní otázku a odpověď zašlete na: soutez.iLuxus@rf-hobby.cz. Ve hře je LUNA fofo v hodnotě cca 2 500 Kč ve světle modré, respektive mint barvě.

V kolika barvách je dostupný nový kartáček LUNA fofo?

a. 4

b. 7

c. 9

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.