Sociální sítě
Nahoru

Jarní výzva: Zahalte se do barev

S příchodem jara se příroda začíná barvit do veselých odstínů. Na to reagují i přední módní návrháři a stylisté. Trendy pro jaro 2019 jasně hovoří ve prospěch barev a barevných motivů. Letošní sezóna nabádá k novým výzvám a extrémům. Nebojte se odvázat a pořádně si užijte příval jarní energie.

Barvy mají zelenou

Po dlouhých a chmurných zimních večerech přichází prosluněné období plné barev. Pokud přemýšlíte nad tím, kterým z nich dát letos přednost, vyzkoušejte prostě všechny. Vedle výrazných barev všech odstínů budou na jaře trendy i něžné zdobené šaty, které z každé ženy vykouzlí křehkou vílu.

Největším hitem tohoto jara jsou ale šátky. A jak už asi tušíte, čím barevnější, tím lépe. Nebojte se experimentovat a zaujmout a uvažte šátek na netradiční místo. Noste je na kabelkách, rukou, kolem pasu. Nebo vsaďte na klasiku a omotejte je kolem krku či hlavy. Fantazii se letos opravdu meze nekladou!

Třpyt a lesk do popředí

Oblast kosmetiky nenápadně následuje trendy v oblasti módy. Při líčení zkuste vedle barev vsadit na lesk a třpyt ovládající jarní kolekce dekorativní kosmetiky. Až půjdete kolem parfumerie, odvažte se. Zkuste experimentovat a kupte si rtěnku a oční stíny v extravagantních odstínech. Uvidíte, že výrazné oči nebo rty pozitivně oživí váš vzhled.

Pokud se však ve výrazném líčení necítíte, nemusíte zoufat. Přirozená krása a něžné odstíny jsou evergreen – a letos na jaře tomu není jinak. Sáhněte po světle růžovém lesku na rty a provoňte se romantickou květinovou vůní. Výsledek bude okouzlující.

Povzbuzující energie

Nechce se vám měnit šatník ani kosmetická taštička? Pusťte si jaro domů. Prosvětlete a barvami obveselte místnosti, ve kterých trávíte většinu času. Ložnici oživte novým povlečením a nechte jarní barvy a květinové vzory zpříjemnit vaše usínání. Uvidíte, že se budete probouzet s úsměvem a skvělou náladou.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.