Sociální sítě
Nahoru

RIMOWA a Bang & Olufsen odhalují unikátní pouto mezi zvukem a cestováním

Společná vášeň pro prvotřídní design, kvalitní zpracování, inovace i sofistikované materiály svedly dohromady výrobce prémiových zavazadel RIMOWA a audiovizuální a lifestylovou značkou Bang & Olufsen. Nová limitovaná edice sluchátek RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i, která vyniká řemeslným provedením charakterizujícím tvorbu obou společností, je oslavou unikátního pouta mezi zvukem a cestováním. Reproduktory jsou vyrobené z odolných materiálů, jako je eloxovaný hliník a pravá kůže, a uložené v hliníkovém pouzdře s typickým drážkováním RIMOWA ve stejném světle šedém odstínu. Sluchátka jsou vybavená výkonnou zvukovou technologií Bang & Olufsen Signature Sound s aktivním potlačením šumu a inovativním dotykovým rozhraním.

Limitovaná edice sluchátek RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i – cena 22 000 Kč

Spolupráce značek dokládá, že jsou obě společnosti naladěny na stejnou vlnu s těmi, kdo oceňují plnohodnotný zvuk stejně jako cestování na úrovni. „RIMOWA a Bang & Olufsen vyznávají účelný a elegantní design. Obě značky ve své tvorbě rovněž vyzdvihují přednosti hliníku. Bylo pro nás ctí spolupracovat na vytvoření sluchátek RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i, jež posilují přirozený vztah mezi zvukem a cestováním,“ uvedl Alexandre Arnault, generální ředitel společnosti RIMOWA.

John Mollanger, výkonný viceprezident Bang & Olufsen dodává: „Společnost Bang & Olufsen se po více než 90 let snaží být nejen výrobcem audiovizuální elektroniky, ale také značkou, která povzbuzuje životy lidí prostřednictvím vášně pro zvuk, design a řemeslné zpracování. Značka RIMOWA povyšuje cestování na úroveň umění a jsme proto poctěni a hrdí, že jsme v ní našli ideálního partnera. První plod naší spolupráce – sluchátka RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i v exkluzivním hliníkovém kufříku RIMOWA, umožní cestovat světem rychlostí zvuku.“

U příležitosti uvedení svého společného počinu oslovily RIMOWA a Bang & Olufsen Ludwiga Göranssona, švédského skladatele a hudebního producenta působícího v L.A., aby se zamyslel nad tím, jakou roli hrají hudba a cestování na jeho osobní cestě za zdokonalováním. Tento vášnivý cestovatel, multiinstrumentalista, držitel Oscara a trojnásobný držitel Grammy za filmovou hudbu ke snímku Black Panther a za spolupráci s rapperem Childish Gambino, odhaluje, že prostřednictvím zvuku nalézá rovnováhu a ducha daného místa.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.