Be Bop Bar v hotelu Alcron přináší nové signature drinky a novinky mezi raritními lahvemi. Není to jen o novinkách, ale o příbězích, které se v Be Bop Baru odehrávají. S blížícím létem se na drink menu objevují zážitky ve skleničce, které chutí a vizuální stránkou přenáší hosta do tajemných dálek. Výpravné a limitované nápoje, tím Be Bop Bar oslňuje.
S nadcházejícím letním obdobím přichází pražský podnik Be Bop Bar, který je ukrytý pod střechou historií ověnčeného hotelu Alcronu, s novým menu. To nabízí nové signature drinky, které jsou výpravné a přenesou hosta kilometry daleko.
Další novinkou jsou nové raritní lahve, které jsou celosvětově jedinečné. Je to například Macallan z roku 1957, jenž je současně nejvzácnější lahví na baru. Byla vytvořena k oslavě 25. výročí italské firmy Rinaldi Brothers v Bologni. Destilace proběhla v roce 1957 a lahvována byla roku 1982. Chuťový profil je nahořklý tmavou čokoládou, kávou a oslazen rozinkou. Dubové dřevo dodává vůni. Naopak zabrousíme-li do českých končin, nově natrefíme na výjimečnou slivovici Rudolf Jelínek Family Reserve, která zrála 20 let v dubových sudech. Destilována v roce stého výročí založení firmy.