Sociální sítě
Nahoru

Be Bop Bar: Nová chuť dálek

Be Bop Bar v hotelu Alcron přináší nové signature drinky a novinky mezi raritními lahvemi. Není to jen o novinkách, ale o příbězích, které se v Be Bop Baru odehrávají. S blížícím létem se na drink menu objevují zážitky ve skleničce, které chutí a vizuální stránkou přenáší hosta do tajemných dálek. Výpravné a limitované nápoje, tím Be Bop Bar oslňuje.

S nadcházejícím letním obdobím přichází pražský podnik Be Bop Bar, který je ukrytý pod střechou historií ověnčeného hotelu Alcronu, s novým menu. To nabízí nové signature drinky, které jsou výpravné a přenesou hosta kilometry daleko.

Další novinkou jsou nové raritní lahve, které jsou celosvětově jedinečné. Je to například Macallan z roku 1957, jenž je současně nejvzácnější lahví na baru. Byla vytvořena k oslavě 25. výročí italské firmy Rinaldi Brothers v Bologni. Destilace proběhla v roce 1957 a lahvována byla roku 1982. Chuťový profil je nahořklý tmavou čokoládou, kávou a oslazen rozinkou. Dubové dřevo dodává vůni. Naopak zabrousíme-li do českých končin, nově natrefíme na výjimečnou slivovici Rudolf Jelínek Family Reserve, která zrála 20 let v dubových sudech. Destilována v roce stého výročí založení firmy.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.