Sociální sítě
Nahoru

Uhrančivá architektura Lucernu ovlivňující Carl F. Bucherer

Rodinná manufaktura Carl. F. Bucherer je na své kořeny úzce spjaté se švýcarským Lucernem náležitě hrdá. Proto u svého počinu nové linie Heritage sáhla po unikátním řešení dekorace. Celá plocha strojku, s výjimkou periferně uchyceného tourbillonu, je totiž schovaná pod medailonem zvýrazněným ruční rytinou ikonického kapličkového mostu s vodní věží.

Strojek s moderní architekturou využívá pro značku typický automatický nátah, o který se stará dokola obíhající periferní rotor. Při čelním pohledu potěší pohled na tradičně vyvedený stříbrný číselník s paprskovitým vzorem, s trojrozměrnými indexy a leštěnými ručkami, které svým odstínem růžového zlata ladí s kulatým pouzdrem.

Všech 88 vyrobených kusů Heritage Tourbillon Double Peripheral Limited Edition s individuálním číslem je možné pořídit pouze na objednávku. V České republice cena vychází na 2 333 000 Kč a dostupné budou v hodinářství Koscom v pasáži Florentinum. Největší množství se jich ale zřejmě prodá v rodinném butiku Bucherer, který se nachází přímo v Lucernu a to už od roku 1888.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.