Sociální sítě
Nahoru

3 tipy, díky kterým proměníte ložnici v místo plné luxusu

Máte rádi luxus, ale je pro vás důležité i pohodlí? Chcete se luxusem obklopit i v ložnici a probouzet se v tom nejlepším? Poradíme vám, jak toho dosáhnout a jak si užít kvalitní a pohodlný spánek.

Kvalitní postel promění vaši ložnici v luxusní hotel

Při výběru kvalitní postele se soustřeďte na 3 základní znaky. Patří mezi ně především výška, stabilita a bytelnost. Vedle těchto atributů se zaměřte na čelo a na postelovou základnu.

Opravdový luxus zažijete, když podlehnete trendu a vsadíte na kontinentální postel. Tato postel je tvořena postelovou základnou s pružinovým systémem a postelovým čelem. Nestárnoucí klasiku pak představují postele vyrobené z masivu.

Matrace je základ

Kvalitní matrace tvoří nenahraditelnou část postele má zásadní vliv na to, jestli se v ložnici budete cítit luxusně a pohodlně. Vhodně zvolená matrace se také významně podepisuje na kvalitě vašeho spánku. Vyberte takovou, jejíž tvrdost odpovídá vašim potřebám. Ačkoliv se jedná o věc, která není na první pohled zjevná, vyplatí se výběr nepodcenit a zainvestovat.

Oáza klidu

Celkovou atmosféru ložnice utváří doplňky, kterými ji vyzdobíte. Pamatujte na slova slavné Coco Chanel a ložnici slaďte pouze do 3 barev. Vybírejte barvy, které vám jsou příjemné a kombinujte je tak, aby ve vás vzbuzovaly pozitivní pocity. Ložnice je místem odpočinku a místem, které volá po tom, abyste se v něm cítili pohodlně a nerušeně. K doplňkům slaďte i barvu povlečení z příjemného materiálu a nechte se objímat luxusem po celou noc.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.