Sociální sítě
Nahoru

Módní dům Hackett se speciální edicí Swatch

Jak to vypadá, když se švýcarský výrobce stane opravdu velmi britským? Odpověď nabízí první spolupráce mezi švýcarskou značkou Swatch a britskou módní značkou Hackett. Výsledkem je limitovaná individuálně číslovaná edice 1983 hodinek upomínající na rok založení obou značek. Číselník hodinek nezdobí nikdo jiný, nežli tvář kokršpaněla Muffina, kterého Jeremy Hackett má tak moc rád. Na rozdíl od většiny produkce se nejedná o quartzové hodinky, ale o mechanickou klasiku v podání přeměněné kolekce Sistem51 Irony.

Právě Sistem51 přináší cenovou dostupnost specifickou pro značku Swatch nicméně sofistikovanost revolučního mechanického strojku. Ten vznikl z 51 součástek, bylo na něho přihlášeno 17 patentů a pohromadě jej drží jediný centrální šroub. Rezerva nátahu je pak 90 hodin, přičemž o ten se stará centrální transparentní rotor. Zatímco většina mechanických hodinek je stále vyráběna ručně, Sistem51 se vyrábí díky plně automatizované montážní lince.

Cena hodinek byla stanovena na příjemných 5100 Kč, nicméně dostupné budou pouze v Anglii.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.