Sociální sítě
Nahoru

Automobilová událost roku za dveřmi

Už příští pátek, konkrétně 17. května, začne další ročník největší automobilové slavnosti letošního roku – Legendy 2019. V areálu Výstaviště Praha Holešovice si bude možné po dobů tří dní prohlédnout na tisíc exponátů vzácných veteránů, sportovních speciálů i novinek některých slavných automobilek.

Kryté pavilony Průmyslového paláce budou navíc hostit ty nejexkluzivnější kusy. Pavilon rychlosti ve Střední hale představí např. monopost Formule 1 Scuderia Toro Rosso STR13, který závodil v sezóně 2018. Hlavním tématem Pavilonu elegance v Pravém křídle je 110 let automobilky Bugatti. Kromě historických kusů této značky zde najdete ty nejmodernější kusy. Jediný exemplář Bugatti Chiron Sport v ČR a hned dvě Bugatti Veyron.

Ani děti však nepřijdou zkrátka. V Pavilonu zábavy je čekají simulátory, modely i workshopy a na venkovních plochách pak třeba FMX show v režii Petra “Pilníka” Piláta nebo stunt bike show.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.