Sociální sítě
Nahoru

Tam, kde si vinaři i rybáři přijdou na své

V srdci vinařské oblasti jižní Moravy a jen kousek od jezera Velký Bílovec naleznete útulný family friendly hotel Akademie Velké Bílovice. Je to ideální ubytování pro rodiny s dětmi, zamilované páry vyhledávající romantiku jižní Moravy, sommeliéry či „jen“ milovníky vína a stejně tak i sportovce. Spokojeni zde budou jistě i rybáři, nedaleké jezero je totiž rájem pro rybáře nejen místní, ale i ty ze vzdálenějších oblastí.

Ubytování ve Vile Jarmile nabídne svým hostům kromě moravské pohostinnosti a vřelé atmosféry, díky které se zde budete cítit jako doma, mnoho zážitků a místních lahůdek. Ve vinném sklípku, který je zcela pln toho nejlepšího moravského vína, můžete také ochutnat uzené klobásy. K místnímu jihomoravskému folkloru zcela zajisté patří i cimbálovka, personál oblečený v kroji či víno v koštýři. O nic z toho nebudou klienti Vily Jarmila ochuzeni.

Součástí budovy je i bar s kavárnou. V teplých měsících jistě hosté ocení možnost posezení na předzahrádce. K lahodné kávě lze přikusovat např. home made koláčky, nepřeberné variace listových trubiček či závinů. Ti, co si chtějí odvézt něco „na památku“ domů, mohou zde zakoupit produkty místní Šlechtitelky, od vína po med. Otevírací doba je vždy od 10:00 do 17:00.

Během letní sezony ožívá také Bowlin&Pub – ideální místo pro turisty a cyklisty s nabídkou výborného piva, domácím chlebem a uzeným. Malé hosty potěší také nabídka točené zmrzliny či domácího trdelníku. Je to velká zahrádka s grilem a skákacím hradem a může posloužit i pro narozeninové akce. Zájemci mohou využít připravený balíček narozeninové párty s animacemi a maskotem králíkem Preclíkem. Oslavovat zde můžete každý den od 14 hodin až do půlnoci.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.