Sociální sítě
Nahoru

Unikátní koncept butikového baru Breitling

Švýcarská manufaktura Breitling se pustila do jedinečného projektu, který garantuje neuvěřitelnou pozornost. V rámci Jelmoli, největšího obchodního domu ve Švýcarsku nacházejícího se na proslulé Bahnhofstrasse v Curychu, otevřela nevšední experimentální bistro. Jeho součástí je samozřejmě butik, respektive expozice aktuální kolekce dotvářející interiér navozující atmosféru monobrand butiků značky.

Koneckonců nový koncept je založen na výrazných konstrukčních prvcích průmyslových loftů, které jsou již definující součástí top butiků. Nutno podotknout, že se jedná o první butik Breitling tohoto druhu, který bude později uveden do provozu na dalších klíčových místech světa.

Kromě toho, že Jelmoli patří k nejžádanějším obchodním místům na slavné Bahnhofstrasse, bude zodpovědný za jedinečné gastronomické nabídky v novém bistru. Nabídka zahrnuje prvotřídní víno a šampaňské, které na menu dotváří také unikátní koktejly, jako je Chronomat Punch, Navitimer Paloma, a Superocean Refresher.

V barovém bistru-butiku jsou také k dispozici speciální kávy, včetně vynikajícího domácího mixu arabské kávy pražené ve slavné ženevské kavárně Carasso. Každý šálek je navíc připravován v automatu Leva, na jednom z pouhých devadesáti kusů vyráběných společností La Marzocco v italské Florencii. Jeho průlomový design a vyspělá technologie zajišťují bohatou a plnou chuť podávané kávy.

Obědoví návštěvníci bistro baru budou mít možnost vychutnat si jedinečný kulinářský zážitek. Breitling a Jelmoli vyvíjí některé dráždivé nové nápady na pokrmy, které budou povzbuzovat chuť k jídlu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.