Sociální sítě
Nahoru

Společnost Baldinini CZ slaví na českém trhu již dvacátý rok

Je-li řeč o luxusní nebo prémiové italské módě, nesmí být opomenuta značka Baldinini. Od počátku se pod touto značkou vyrábí boty, a to výhradně ručně šité. Svou tradici si Baldinini nese hrdě už přes sto let, a i dnes kvalitu ručního řemesla řadí mezi svoje přednosti. Výběr kvalitní kůže, vytvoření stylového designu a tradiční ruční práce, to jsou hlavní pilíře, na kterých si značka zakládá. Díky tomu pod rukami návrhářů vznikají luxusní kousky, které jsou uznávány na předních módních trzích.

Gimmi Baldinini, majitel značky Baldinini o rodinné značce říká: „Tradiční ruční práce naši firmy se umí proměnit v autentickou značku: to je výsledek dosažený díky snaze špičkových mistrů, jejich a mnoha dalších šikovných rukou. Historie Baldinini je zároveň historií tvrdohlavých lidí, lidí ze San Mauro Pascoli. Dovedli své řemeslné dovednosti na úroveň umění, zaměřili na dokonalost formy svého řemesla i ruční práce, a jako kořeny budoucí činnosti charakterizované dovednostmi a talentem, technickými znalostmi a zkušenostmi, které předávají z otce na syna. Toto cenné dědictví formované časem se stalo základem mistrovství italské obuvnické tradice.

Nahlédneme-li do historie tak se psal se rok 1910, kdy rodina, které je Gimmi Baldinini již třetí generací, podnikla své první kroky v obuvnictví a začala tak vyrábět obuv na zakázku výhradně ručně. Nyní o 100 let později a s vyrobenými miliony párů bot, má společnost BALDININI více než 100 vlajkových obchodů po celém světě. Výrobní proces zaměstnává více než 250 vysoce kvalifikovaných pracovníků ve více než 100 buticích po celém světě, například v USA jsou butiky Baldinini na Floridě, New Jersey nebo New Yorku, dále v Paříži, Moskvě, Pekingu, Hong Kongu a na středním východě. Značka Baldinini přitahuje pozornost celého světa, patří mezi nejuznávanější módní značky na světě, kterou sledují i největší módní ikony.

Společnost Baldinini CZ, působí na českém trhu již 20 let. Kdo se rád nechá hýčkat a uvědomuje si, že boty jsou naší vizitkou, může v BALDININI buticích uspokojit touhu po botách, které nosí svět. Baldinini nejsou však jen boty, jsou to také kabelky, batohy, bundy, pánské tašky, pásky nebo cestovní kufry či parfémy. A komu je tato móda určena? Ženám, které chtějí nechat vyniknout svou ženskou energii, šarm, styl a mají rádi rafinovanost. Ale také mužům, kteří si potrpí na kvalitu zpracování, elegantní linie a komfort. Za značkou Baldinini CZ stojí majitelka Milena Maksimovič, velmi inspirativní dáma.

O přízni a zájem o tuto značku jsme se mohli přesvědčit 16. května, kdy se v butiku za přítomnosti desítek známých českých osobností, vážených hostů a médií konal večírek na oslavu tohoto krásného jubilea. „Před 20 lety jsem otevřela první butik Baldinini v Havířské ulici, málokdo ji tu znal. Byla to dobrá doba pro začátek, ale také trnitá. Jsem pyšná, že jsme vše zvládli, a že se nám již 20 let daří dělat zákazníky spokojenými, když si u nás zakoupí nejen boty, ale i kabelku, peněženku, bundu, brýle. Značka Baldinini pro mě osobně je symbolem prémiových produktů a preciznosti, který udává trendy v módním světě.“, říká Milana Maksimovič, majitelka obchodů Baldinini CZ.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.