Víte, v čem spočívá umění Art de Vivre, výjimečného životního stylu Francouzů? Především ve schopnosti vychutnat si každé sousto, každý doušek kávy, každý jedinečný okamžik, všechny chutě a vůně života. S tradičními výrobky z pekařství PAUL jste k umění vychutnávat život plnými doušky o pár krůčků blíže.
Typické sladké pečivo, bez kterého se ve Francii neobejde tradiční snídaně, nebo posezení u kávy s přáteli, se nazývá Viennoiserie. Původně opravdu tyto lahůdky přišly do Francie z rakouské Vídně, ale právě Francouzi je dovedli k dokonalosti. Když přivoníte k máslovému croissantu, vychutnáváte si jeho lahodnou chuť a jedinečnou křehkost, pochopíte, proč je jednoznačně nejprodávanějším výrobkem pekařství PAUL.
Základem většiny sladkého pečiva je poctivé listové těsto, vyrobené skutečně z másla, levnější náhražky z rostlinných olejů v pekařství PAUL nemají místo! Právě díky kvalitním ingrediencím je Viennoiserie tolik oblíbená. Vyzkoušejte křehkou Jablečnou mřížku s náplní ze šťavnatých jablek nebo Jablečný tart s jemně zkaramelizovaným pečeným jablkem, nakrájeným na tenké plátky. Těšit se můžete i na oblíbenou Meruňkovou Angličanku, která se do pekařství PAUL vrací na žádost zákazníků. Zklamáni nebudete, ani pokud zvolíte klasiku – máslový croissant, čokoládovou rolku nebo rozinkového šneka. Ať si vyberete jakoukoli dobrotu, nezapomeňte si ji vychutnat jako praví Francouzi – pomalu a všemi smysly.