Executive chef restaurace Café Buddha Štěpán Návrat v pražské Balbínově ulici tentokrát zařadil v duchu blížícího se léta do menu další skvělou novinku. Jedná se o svěží a lehké summer rolls. Klasika kuchyně jihovýchodní Asie. Závitky znamenají pro tento region to, co pro Italy pizza. Jsou s ním zkrátka neodmyslitelně spjaté. V Café Buddha Balbínova – jak jsme již zvyklí – nalezneme autentičnost, originalitu a akcent na čerstvost a kvalitu, jednoduše řečeno skvělou a neotřelou chuť Asie.
“Po Pia“ summer rolls čili svěží letní závitky jsou pevnou a oblíbenou součástí japonské kuchyně. Jejich základem je jemný rýžový papír, do kterého lze zabalit téměř cokoliv, na co máte chuť. Jejich alternativou jsou pak tzv. spring rolls, to jsou závitky, které jsou po zabalení ještě smaží.
Summer rolls jsou atraktivní nejen pro svou lehkou a lahodnou chuť, ale také pro svůj neotřelý vzhled. „Myslím, že naše letní závitky by neměly uniknout žádnému milovníku asijské kuchyně“, říká šéfkuchař a majitel restaurace Café Buddha Štěpán Návrat. „Hosté mohou vybírat ze sedmi příchutí a budu rád, když mě nebo mým kolegům zanechají v restauraci vzkaz, jak jim rolky chutnaly. Je to naše novinka, ale již nyní si jsem celkem jistý, že se stane oblíbenou a atraktivní součástí naší nabídky“.