Sociální sítě
Nahoru

Slavnostní otevření nového vlajkového butiku Montblanc v Praze

Montblanc slavnostně otevřel svůj první vlajkový butik o rozloze 125 metrů čtverečních na Pařížské ulici v samotném srdci Prahy. Více než 170 hostů, mezi kterými nechyběla herečka Anna Geislerová, herečka Vlastina Svátková, herec Marek Vašut, herečka Sara Sandeva, modelka Aneta Vignerová, první sólista Baletu Národního divadla Adam Zvonař a další významné osobnosti, oslavilo tuto speciální událost společně s generálním ředitelem společnosti Montblanc, panem Nicolasem Baretzki. Večerem provázel televizní moderátor a herec Petr Vondráček a o kulinářské speciality se postaral šéfkuchař Roman Paulus.

„Náš nový butik je nejenom ztělesněním toho, co Montblanc představuje dnes, ale reprezentuje také vizi do budoucna, ve níž značka pokračuje v neustálém posouvání hranic technologií a designu,“ říká Nicolas Baretzki, CEO Montblanc, a dodává: „Je nám obrovským potěšením, že Montblanc našel v Praze domov v tak překrásné historické budově, která je dokonalým místem vzdávajícím hold bohatému dědictví společnosti a umožňuje našim klientům objevit cestu do srdce světa Montblanc.“

Během slavnostního večera mohli hosté objevovat příběh značky i unikátní služby personifikace, jako například Montblanc Bespoke Nib. Během ní jsou expertem Montblanc analyzovány klíčové charakteristiky rukopisu a po zohlednění individuálních potřeb a preferencí každého klienta je následně doporučen nejvhodnější hrot pera pro maximální zážitek z psaní.

Sofistikované a elegantní prostředí butiku zve znalce a sběratele i novou generaci zákazníků k objevení unikátního světa a bohatého dědictví domu Montblanc v autentickém a přirozeném prostředí. Podmanivý prostor, odhalující různé kolekce psacích potřeb, hodinek, koženého zboží, pánských doplňků a šperků, umožňuje klientům ocenit vášeň a řemeslné zpracování, vložené v každém produktu Montblanc.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.