Sociální sítě
Nahoru

Ztělesnění neorenesance ve stylu ArtyA

Další umělecké dílo, které vzešlo ze spolupráce Yvana Arpy s belgickým rytcem Bram Ramonem, nese označení Son of Art: Neo-Renaissance. Právě jeho přízvisko definuje styl reliéfních motivů zdobících číselník a lunetu zhotovenou z oceli. Jakési renesanční arabesky se však budou kus od kusu měnit, stejně jako je tomu zvykem ve světě dlouhých loveckých pušek, se kterými mladý rytec svou kariéru započínal. Nevzniknou tak tedy nikdy další identické hodinky. Za cenu dosahující téměř 550 000 Kč se tak na zápěstí každý majitel dočká skutečného originálu.

Kolekce Son of Art koneckonců není pro každého. Má vyjadřovat individualitu a možná svým způsobem také odvahu odlišit se. Díky obdobným projektům dokazuje Yvan Arpa se svou značkou ArtyA, že na trhu je stále ještě místo pro nevšední a překvapivé výtvory. Vyhledává totiž ty nejlepší řemeslníky a spolu s nimi tvoří tikající sny. Ten se jménem Neo-Renaissance dokonce využívá mechanický strojek vlastní konstrukce. Značka se tedy již nemusí spoléhat na dodavatele, jako jiní, ale své nevšední díla dokáže vyrobit svépomocí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.